داستان موفقیت : اداره نقلیه پتروشیمی ایلام

مشخصات : معرفی پتروشیمی ایلام

حدود 11 درصد ذخاير گاز كشور، معادل 14 تريليون فوت مكعب و هم چنين بيش از 5 درصد ذخاير نفت خشكي ايران، معادل 11/87 ميليارد بشكه، در استان ايلام واقع گرديده است. استان گازخيز ايلام بعد از عسلويه، بزرگترين ذخاير گازي كشور را داراست.

شرکت پتروشیمی ایلام در سال 1382 تاسیس و مراحل احداث مجتمع در زمینی به وسعت 122 هکتار در بخش چوار و به فاصله 18 کیلومتری شمال غربی شهرستان ایلام آغاز گردید.

در حال حاضر مجتمع پتروشیمی ایلام دارای 3 فاز می باشد که دو فاز اول و دوم آن عملیاتی و به مرحله تولید و بهره برداری رسیده است و فاز سوم آن در حال ساخت می باشد. این پتروشیمی نزدیک به 1200 نفر پرسنل دارد.

ساختار واحد نقلیه پتروشیمی ایلام

اداره نقلیه پتروشیمی ایلام زیر مجموعه اداره خدمات و پشتیبانی می باشد. وظیفه این اداره، مدیریت مأموریت های اداری کارکنان پتروشیمی، سرویس های ایاب و ذهاب پرسنل، مدیریت حمل و نقل و جا به جایی تجهیزات صنعتی و هماهنگی حمل محصولات تولیدی می باشد. این اداره دارای 3 واحد نقلیه سواری، باری نیمه سنگین و خودروهای پیمانکاری می باشد. با توجه به فاصله مجتمع پتروشیمی از شهر، جهت مدیریت درخواست های خودرو کارکنان و همچنین سرویس ایاب و ذهاب پرسنل، از پیمانکار حمل و نقل استفاده می شود. با توجه به تعداد پرسنل، بیش از 1000 نفر پیمانکار، موظف به تأمین 50 خودرو سواری و 20 دستگاه اتوبوس و مینی بوس جهت سرویس کارکنان می باشد.

نیاز های واحد حمل و نقل پتروشیمی

با توجه به فاصله مجتمع پتروشیمی ایلام از شهر و مسیر کوهستانی و استفاده از پیمانکار حمل و نقل جهت تأمین  خودروهای مورد نیاز مجتمع،  موارد ذیل از نیازهای اساسی جهت استفاده از یک نرم افزار مدیریت ناوگان حمل و نقل بود.

مدیریت فرآیند درخواست های خودرو درون مجتمع ،بیرون از مجتمع و خارج از استان

اعزام سریع خودرو به نقاط مختلف داخل مجتمع ، برای افراد در مناطق تولیدی و واحدهای اداری

مدیریت قرارداد و پیمان های پیمانکاران حمل و نقل

سیستم نوبت دهی رانندگان

محاسبه حقوق و دستمزد رانندگان بر اساس میزان کیلومتر طی شده  و ساعات حضور واقعی در مجتمع

نظارت و کنترل نحوه رانندگی راننده

سنجش میزان رضایتمندی پرسنل از رانندگان  و سرویس های استفاده شده

مدیریت ماشین آلات در اختیار مدیران مجتمع جهت  تعمیرات و نگهداری خودروها

مدیریت کل ماشین الات در مالکیت مجتمع

امکان مشاهده و ردیابی سرویس های ایاب و ذهاب و زمان رسیدن به ایستگاه ها

چالش ها و راهکارهای مدیریت ناوگان در مجتمع پتروشیمی

 تفاوت فرایند درخواست خودرو درون مجتمع  پتروشیمی و بیرون از آن:

یکی از مهمترین چالش های پتروشیمی ایلام در زمینه درخواست خودرو، بحث محدوده درخواست است. در این پتروشیمی، درخواست خودرو با توجه به اینکه درون مجتمع، درون شهری و یا برون استانی باشد، دارای فرآیندی متفاوت است و برای اختصاص خودرو، مراحل متفاوتی را طی می کند.

سیستم مدیریت فرایند با توجه به محدوده های جغرافیایی:

 با تعریف انواع محدوده های جغرافیایی در سامانه نقلیه متناسب با سیاست های سازمان و امکان تعریف فرآیند به ازای هر محدوده، می توان  بحث درخواست خودرو را به ازای هر تعداد محدوده جغرافیایی و با هر تعداد فرآیند، مدیریت کرد به گونه ای که سیستم به صورت خودکار و با توجه به مبدأ یا مقصد مأموریت، محدوده جغرافیایی آن را تشخیص می دهد و روال فرآیندی مربوط به آن محدوده تا اختصاص خودرو در سامانه طی می شود.

عدم رعایت نوبت توسط رانندگان :

عدم رعایت صف و نوبت توسط رانندگان قدیمی جهت انجام مأموریت و اجحاف به دیگر رانندگان

سیستم نوبت دهی رانندگان:

ارائه یک ماژول نرم افزاری و سخت افزاری به صورت مستقل با نام “سیستم صدور فرمان مأموریت خودکار” به همراه کیوسک نوبت دهی به پتروشیمی این اجازه را می دهد که بر اساس صلاح دید خود، اولویت رانندگان برای اعزام به مأموریت را تعیین کند. (فاصله از مسافر، ساعت حضور، امتیاز راننده و حضور راننده در محدوده  از نمونه اولویت های پتروشیمی می باشد). سیستم به صورت خودکار و بر اساس اولویت های مجتمع پتروشیمی، اقدام به صف بندی رانندگان کرده و مأموریت را به اولین راننده در صف اختصاص می دهد. این امر بدون هیچ گونه دخالت نیروی انسانی انجام می شود.
ماژول کیوسک نوبت دهی رانندگان این امکان را دارد که طی اعلانی صوتی، راننده انتخاب شده را فراخوانی نماید یا راننده با کارت هوشمند خود امکان ثبت مأموریت را در کیوسک داشته باشد.

عدم دسترسی پرسنل به کامپیوتر در همه جا:

عدم دسترسی همه پرسنل به کامپیوتر  و نیاز به درخواست خودرو در محیط های عملیاتی یا درون شهر

اپلیکیشن موبایلی درخواست خودرو و ماموریت رانندگان:

اپلیکیشن  به راننده این امکان را می دهد که در صورت اختصاص مأموریت، اعلان دریافت کرده و از مأموریت آگاه شده و به انجام آن اقدام نماید. همچنین می توان امکان پذیرش یا رد  مأموریت توسط راننده را هم پیش بینی کرد.
شخص درخواست دهنده(مسافر) نیز می تواند از طریق اپلیکیشن موبایل، به راننده و کیفیت سفر امتیاز دهد که این امتیاز در صف نوبت دهی خودکار، ملاک عمل قرار می گیرد.

اختلاف در محاسبه حقوق و دستمزد رانندگان و صورت وضعیت پیمانکار:

با توجه به عدم وجود سیستم مشخص همواره در اخر ماه چالش های متعدد با رانندگان و پیمانکار در خصوص حقوق و دستمزد رانندگان و صورت وضعیت پیمانکار و شکایت رانندگان از پیمانکار مربوطه وجود داشت.

سیستم مدیریت قراردادهای پیمانکاران حمل و نقل و حقوق و دستمزد رانندگان

با اجرای سیستم مدیریت پیمان و پیمانکاران نقلیه و ارزیابی سیستمی، قرارداد واگذای خدمات نقلیه به صورت منظم و مدیریت شده انجام گرفت و حقوق و دستمزد رانندگان بر اساس مبنای صحیح محاسبه گردید و اختلافات بین راننده و پیمانکار به حداقل رسیده است.

از زبان مشتری

تعامل و پیگیری انجام درخواست های مجتمع، از ویژگی های خوب این شرکت می باشد.
نرم افزار مدیریت ناوگان پیشگامان آسیا امکان اجرای نیازهای مجتمع پتروشیمی ایلام را به روش های مختلف دارد.
در دسترس بودن همیشگی تیم پشتیبانی در مراحل استقرار، قوت قلبی بود که این شرکت را از دیگر شرکت ها، متمایز و برتر می نمود.

کارشناس نرم افزار پتروشیمی ایلام

برخی از مشتریان ما

درخواست دمو

جهت درخواست دمو بر روی دکمه ی زیر کلیک کنید و فرم را تکمیل کنید. به محض دریافت درخواست، کارشناسان ما ظرف 24 ساعت پاسخگوی سوالات‌تان در این خصوص خواهند بود.

درخواست دمو

لطفا مشخصات زیر را دقت تکمیل نمایید ، کارشناسان ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.

  • Hidden

keyboard_arrow_up