ردیاب ماهوارهای یک نوع ردیاب خودرو خاص است و از سیم کارت برای ارسال اطلاعات استفاده نمیکند. این نوع ردیابهای خودرو ارسال اطلاعات خودرو را بدون استفاده از GPRS انجام میدهد و بعد از دریافت اطلاعات از طریق ماهواره آن را به طور مستقیم به سمت مدیریت ناوگان حمل و نقل سازمان یا شرکت شما میفرستد تا شما بتوانید به راحتی خودروی ناوگان حمل و نقل خودتان را ترک کنید و از این نظر دچار مشکل خاصی نباشید.
خیلی از افراد دوست دارند که بتوانند بدون استفاده از سیم کارت یا اپراتورهای داخلی، ناوگان حمل و نقل خودشان را کنترل کنند و از این جهت محدودیتی نداشته باشید. این ردیابها نیاز به هیچگونه سیم کارتی ندارند و بدون نیاز به آنها کار میکند. به همین دلیل و برای کمک به شما قصد داریم که در این مقاله کاربردهای ردیابهای ماهوارهای را به شما بگوییم و ماهوارههای ردیابی مورد استفاده ردیابها را معرفی کنیم تا بتوانید با آنها آشنا شوید و بتوانید مورد مناسب خودتان را انتخاب کنید و آن را خریداری نمایید.
کاربرد ردیاب ماهوارهای
در قسمت قبل در مورد ردیابهای ماهوارهای و دلایل استفاده از آنها به طور مختصر صحبت کردیم. اما در این قسمت قصد داریم، برخی از مهمترین کاربردهای ردیابهای ماهوارهای خودرو را برای شما شرح دهیم تا با آنها به طور کامل آشنا شوید. برای خواندن کاربردهای این سیستم موقعیت یابی ماهوارهای خودرو به ادامه متن مراجعه کنید.
1. هدایت و کنترل خودروهای ناوگان حمل و نقل
ماهواره ردیابی خودرو GLONASS, GALILEO, BEIDOU به شما کمک میکند تا بتوانید خودروهای مختلف ناوگان حمل و نقل سازمان یا شرکت خودتان را به خوبی و راحتی هدایت کنید و به هیچ گونه سیم کارت یا اپراتوری نیازی نداشته باشید که میتواند، بسیار کمک کننده باشد و سرعت و بازدهی ناوگان شما را به حد قابل توجهی افزایش دهد.
2. تنظیم زمان حرکت خودروهای ناوگان حمل و نقل
این ماهواره به شما امکان میدهد تا بتوانید به راحتی و با استفاده از نرمافزار ردیاب خودرو خودتان زمان حرکت خودروهای ناوگان حمل و نقل و جابهجایی سازمان خودتان را به راحتی انجام دهید و از این جهت دچار مشکلی نشوید و محدودیتی نداشته باشید.
3. تنظیم موقعیت مکان جابهجایی خودروها
تنظیم موقعیت مکانی جابهجایی خودروها هم میتواند در میزان مصرف زمان رانندهها و پرسنل دیگر ناوگان صرفهجویی کند و هم باعث افزایش بازدهی عملکرد رانندهها خودروها میگردد و هزینههای سازمان را کاهش میدهد.
4. محدود کردن موقعیت در یک مکان جغرافیایی
افراد و پرسنل ناوگان حمل و نقل سازمانهای مختلف، میتوانند امکانات موقعیت یابی را در یک محدوده جغرافیایی محدود کنند و یک محدوده مجاز برای رانندگان خودرو ایجاد کنند که با خروج از این محدوده، شما بتوانید با توجه به اطلاعات دریافتی از این ماهواره، به راننده خودروی خودتان هشدار دهید.
انواع ماهوارههای ردیابی خودرو
در قسمت قبل در مورد کاربردهای مهم ردیابهای ماهوارهای خودرو صحبت کردیم و آنها را برای شما بر شمردیم. اما در این قسمت میخواهیم انواع این ماهوارههای ردیابی خودرو را برای شما معرفی کنیم تا آنها خوب بشناسید، پس با ما تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
1. ماهواره ردیابی BEIDOU
این سامانهها به شما اجازه میدهند تا بتوانید طول، عرض و ارتفاع جغرافیایی خودروی ناوگان حمل و نقل خودتان را به خوبی دریافت کنید و بدون نیاز به هیچ سیم کارتی آن را دریافت کنید. این ماهواره این موقعیت را از طریق انتقال امواج رادیویی بین دستگاه ردیاب و خودش انجام میدهد و به هیچ اپراتور نیازمند نمیباشد. این ماهواره متعلق به چین است که از سه نسل مختلف تشکیل شده است. در ادامه به بررسی این سه نسل ماهواره ردیابی BEIDOU میپردازیم.
- نسل اول BEIDOU
این سیستم ماهوارهای حمل و نقل خدمات محدودی را ارائه میدهد و از سه ماهواره مجزا تشکیل شده است. - نسل دوم BEIDOU
نسل دوم آن از ده ماهواره تشکیل شده است و علاوه بر آسیای شرقی، میتواند برای کشورهای موجود در اقیانوسیه هم مناسب باشد. این ماهواره گاها به عنوان COMPASS نیز شناخته میگردد. - نسل سوم BEIDOU
نسل سوم این ماهواره در سال 2015 پرتاب شد که شامل 15 ماهواره است. چین قصد دارد تا سال 2020 نسل چهارم این ماهواره را به فضا پرتاب کند تا بتواند ماهواره خودش را جایگزین ماهوارههای ناوبری ایالات متحدهی آمریکا نماید و به ناوگان حمل و نقل سازمانهای مختلف موجود در کشورهای جهان خدمات کاملی را ارائه دهد.
2. ماهواره ردیابی DORIS
یکی دیگر از ماهوارههایی که جهت ارسال موقعیت جغرافیایی خودروهای ناوگان حمل و نقل مورد استفاده قرار میگیرد، ماهواره GLONASS, GALILEO, DORIS است که دارای یک سیستم دایلر مداری است و متعلق به کشور فرانسه میباشد. این سامانه دارای عملکرد مانند سیستمهای ناوبری است و مانند آنها موقعیتیابی خودروهای ناوگان حمل و نقل شما را انجام میدهد.
3. ماهواره ردیابی IRNASS
این سیستم موقعیت یابی، متعلق به هند است و در محدودهی محلی این کشور و اطراف آن قابل استفاده برای ردیابهای خودروهای ناوگان حمل و نقل است و در محدودههای دیگر کاربرد خاصی ندارد و قابل استفاده نمیباشد. این سیستم از هفت ماهواره تشکیل شده است و دقتی در حدود 20 متر دارد و تا شعاع 2000 کیلومتری اطراف هند را تنها پوشش میدهد.
4. ماهواره ردیابی QZSS
این ماهواره یک سیستم همسانساز زمانی دارد که بر زمان آمریکا منطبق است و قادر است که تنها ژاپن را پوشش دهد. این سیستم موقعیت یاب ماهوارهای دارای سه ماهواره مجزا است و موقعیت یابی خودروهای ناوگان حمل و نقل سازمانهای مختلف را از این طریق و در سریعترین زمان ممکن انجام میدهد تا به آنها کمک زیادی نماید و باعث صرفهجویی زمانی برای شرکتها گردد.
ردیاب ماهوارهای را بشناسید و از آنها برای تعیین موقعیت خودرو استفاده کنید
ردیاب ماهوارهای خودرو یکی از سیستمهای موقعیت یاب خودرو است که به ناوگان حمل و نقل سازمانها کمک مینماید تا بتوانند به راحتی و بدون نیاز به هیچگونه سیم کارت یا اپراتور خاصی اطلاعات موقعیت جغرافیایی خودروی ناوگان را به راحتی دریافت کنند و در این زمینه مشکل یا محدودیت خاصی نداشته باشند که میتواند بسیار کمک کننده باشد.
به همین دلیل و برای افزایش آگاهی شما در مورد این نوع ردیابها، در این مقاله مهمترین کاربردهای ردیابهای ماهوارهای را برای شما شرح دادیم تا با آنها آشنا شوید و در ادامه به معرفی ماهوارههای مختلف مورد استفاده ردیابهای ماهوارهای پرداختیم تا آگاهی کاملی نسبت به آنها پیدا کنید. در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا این ماهوارههای میشناختید یا خیر؟