حفاظت از محیطزیست دغدغهای همگانی است که همه افراد نسبت به آن احساس وظیفه میکنند و سعی میکنند تا در بهبودش نقش داشته باشند؛ این افراد به طور معمول و برای رسیدن به اهداف محیطزیستی از ناوگان حمل و نقلی استفاده میکنند. محیطبانان در هنگام انجام وظیفه و به کارگیری آنها با چالشهایی روبهرو میشوند که بهرهوری کار این عزیزان را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهد.
در این مقاله قصد داریم؛ به معرفی چالشهای ناوگان محیطبانی بپردازیم و در مورد آنها کمی توضیحات دهیم و سپس راهحلهای سیستم مدیریت هوشمند ناوگان برای برطرفکردنشان را معرفی میکنیم تا نسبت به این موارد نیز آگاهی کاملی پیدا کنید.
چالشهای ناوگان محیطبانی چیست؟
محیطبانان در هنگام ناوگان خودرویی با مشکلات و چالشهای فراوانی روبهرو هستند؛ در بسیاری از موارد این مشکلات برای آنها دردسرهای فراوان به بار میآورد؛ بنابراین نیاز است تا به دنبال راهحلی مناسب برای آنها بود.
مواجه با خطرات طبیعی و غیرطبیعی
محیطبانان در هنگام حفاظت از محیطزیست با خطرات طبیعی مانند حمله حیوانات، سقوط سنگ از کوهها، رانش زمین و خطرات غیرطبیعی مانند حمله شکارچیان روبهرو میشوند که برای دفع آنها نیاز به کمک دارند؛ اما به خاطر کمبود ابزارهای لازم نمیتوانند درخواست کمک را به خوبی انجام دهند و جانشان در بسیاری از اوقات به خطر میافتد.
رفت و آمد از مسیرهای دشوار
مسیر رفت و آمد محیطبانان نامشخص و سخت است و همین موضوع باعث میشود تا در خیلی از اوقات مانند زمانهای بارش برف یا دیگر مواقع، با مشکل روبهرو شوند و نتوانند بهترین راه برای رفت و آمد را انتخاب کنند؛ این موضوع باعث گیرافتادن در برف یا گمشدنشان نیز میشود که ریسکهای جانی بسیاری برای این افراد به دنبال دارد.
نگهداری خودرو
خودروهای ناوگان حمل و نقل محیطبانی به علت عبور از مسیرهای دشوار و نامناسب دچار آسیبهای فراوانی میشود که این موضوع میتواند به تدریج باعث خرابی خودرو و از کارافتادنش میشود؛ اگر این خرابشدن در میانه مسیر اتفاق بیفتد؛ بسیار خطرناک است؛ زیرا امکان دسترسی به خودرو و کمکرسانی به آن در مناطق طبیعی بسیار سخت است؛ این موضوع چالش بزرگی به نام نگهداری از خودرو را برای ناوگان موردنظر ایجاد میکند.
کنترل و مدیریت مصرف سوخت
منابع سوختی هر خودرو محدود است و امکان سوختگیری در میانه مسیر وجود ندارد؛ همین موضوع کنترل و مدیریت مصرف سوخت خودروهای ناوگان محیطبانی را به موردی بسیار چالشبرانگیز تبدیل میکند؛ بنابراین باید برای حل آن فکر مناسبی کرد.
راهکارهای سرویس مدیریت هوشمند ناوگان برای چالشهای محیطبانی
در قسمت قبل چالشهای این ناوگان را به طور کامل و دقیق شناختید و توضیحات مفصلی نیز درباره آنها خواندید؛ اما در این قسمت قصد داریم؛ راهکارهای سرویس مدیریت هوشمند ناوگان برای چالشهای محیطبانی را ارائه دهیم تا پس از مشکل راهحلهای آن را نیز متوجه شوید.
موقعیت جغرافیایی را به خوبی اعلام میکند
این نرمافزار یا سامانه به خوبی موقعیت خودروی ناوگان محیطبانی را اعلام میکند تا افراد داخل آن بتوان افراد داخل آن را در هنگام بروز خطرات نجات داد و به مکانی امن و مناسب برد؛ همین قابلیت میتواند جان تعداد زیادی از محیطبانان را نجات دهد و ابزاری مناسب برای یاریرسانی به آنها در هنگام مواجه با خطرات طبیعی و غیرطبیعی باشد.
همچنین این افراد میتوانند از طریق پیام صوتی نیز، وجود خطر را به دفتر مرکزی اطلاع دهند تا آنها بتوانند باسرعت بیشتری به سمت خودروی آنها برای نجات بروند که امکانی مناسب به نظر میرسد.
گزارش کارکرد خودرو را دریافت و ذخیره میکند
هنگامی که خودروی ناوگان به این سامانه متصل باشد؛ گزارش کارکرد قطعات مختلف به سمت آن ارسال میشود و این نرمافزار میتواند آنها را به خوبی ذخیره کند؛ این قابلیت میتواند برای نگهداری و تعمیر به موقع خودروها کمککننده باشد؛ زیرا به شم امکان میدهد تا بتوانید به صورتی دورهای وضعیت قطعات مختلفش را چک کنید و در صورت بروز مشکل آن را به سرعت برطرف کنید؛ به این صورت دیگر دغدغه ماندن ماشین در مسیرهای سخت و صعبالعبور را نخواهید داشت و از این بابت خیالی راحت و آسوده خواهید داشت.
میزان مصرف سوخت را گزارش میدهد
این سامانه به خوبی میزان مصرف سوخت هر خودروی ناوگان محیطبانی را نشان میدهد؛ به این صورت میتوان کنترل و مدیریت این کار را به راحتی انجام داد؛ این موضوع کمک میکند تا بتوان براساس میزان منابع محدود برنامهریزی درستی انجام داد و میزان سوخت موردنیاز هر خودرو را به آن تخصیص داد تا هم کمبودی به وجود نیایید و نه مصرف زیاده از حدی صورت نگیرد.
امکان یافتن بهترین مسیر ممکن را به راننده خودرو میدهد
محیطبانان در هنگام حوادث مختلف اگر بتوانند بهترین مسیر ممکن را به خوبی شناسایی کنند؛ امکان رسیدن سریعتر به محل حادثه را دارند و همچنین با ریسک کمتری به آن محل میروند؛ زیرا میتوانند قبل از حرکت شناسایی مسیر را به خوبی انجام دهند؛ سامانه مدیریت هوشمند ناوگان محیطبانی این امکان را به این افراد میدهد و دستشان در این زمینه را باز میگذارد.
امکان تحلیل رفتار رانندگان ناوگان را میدهد
رفتار رانندگان خودرو در هنگام حرکت قابل مشاهده است و همچنین به طور کامل ضبط میشود؛ این موضوع به تحلیل درست و دقیق رفتار آنها کمک میکند؛ در صورتی که راننده خودروی محیطبانی مهارت لازم برای رانندگی در این محیط را نداشت؛ باید به کلاس برود و با کسب مهارت لازم به این عرصه بسیار مهم بازگردد تا ریسک کارکردنی کمتری را به مجموعه موردنظر وارد کند که مطلوب همه افراد است.
از نرمافزار مدیریت هوشمند برای بهبود عملکرد ناوگان محیطبانی استفاده کنید
نرمافزار مدیریت ناوگان حمل و نقل به محیطبانان کمک میکند تا بتوانند وظیفههای خودشان را با چالش بسیار کمتر و بهرهوری بالاتری به انجام برسانند؛ بنابراین بهتر است که سازمان محیطزیست از این نرمافزار استفاده کند و از مزیتهای بسیارش غافل نشود.
شما میتوانید برای دریافت دمو سامانه مدیریت هوشمند حمل و نقل ناوگان به سایت پیشگامان آسیا مراجعه کنید و در صورت وجود سوال آن را بااستفاده از شماره تلفنهای موجود در سایت با ما مطرح کنید تا کارشناسان در سریعترین زمان ممکن به آنها پاسخ دهند و این موارد را به طور مطلوب برطرف کنند.